HAPPY BURGER HOUSE

Recentebeoordeling


3 sterren uit 80 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Happy burger house. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2024 om 13:48 me burger was koud en me patat was heel taai
16 jul 2024 om 1:37 Eten was letterlijk ijskoud de burger was hard ik snap niet eens hoe dat kan. Bezorger belde aan en maakte daardoor iedereen wakker terwijl ik nog had gebeld en opmerking had gezet niet aanbellen. Eten duurde langer dan een uur om te komen
14 jul 2024 om 20:12 17:58 besteld 20:00 bezorgd .
8 jul 2024 om 2:38 Ik heb besteld om 00:00 het is nu bijna kwartvoor 3 en heb nog steeds niks ontvangen ik heb een paar keer met jullie aan de telefoon gehangen en werd er gezegd bezorger is onderweg elke bezorger heeft 3 bestelling bij zich en het zou om 1 uur
29 jun 2024 om 8:22 Ik bestel hier zovaak, cheeseburger is echt lekker. Mijn bestelling komt ook altijd optijd!
26 jun 2024 om 1:52 Bezorger kwam 15 min laat en heel me bestelling koud
16 jun 2024 om 23:32 Extreem slecht eerste keer koud en tweede keer ook koud 3 uur gewacht ik bestel hier nooit meer heel slecht deze zaak 2 keer achter elkaar koud
16 jun 2024 om 20:50 Eten kwam na 2 uur pas aan. De kip van de burger was mega dik en taai kon er niet doorheen bijten.
2 jun 2024 om 19:40 Eten was wel goed maar ze kwamen 1,5 u later pas met t eten, we hadden nog gebeld zeggen ze 15 min eindstand duurde t nog 45 min
2 jun 2024 om 0:12 We hebben te weinig patat gekregen en het was niet lekker. Zat 0 zout op en hebben ook geen saus gekregen
29 mei 2024 om 23:12 Superrr lekkere burgers. Ik heb de cheeseburger beef geprobeerd. Het was heel erg lekker, heb echt zitten smullen. Dus ik zal zeker vaker bestellen hier !! Echt een aanrader, top !
29 mei 2024 om 3:02 Las de vorige reviews en dacht misschien beter ergens anders bestellen maar tot verbazing was het hartstikke lekker, zeer lekkere burgers vooral de crispy chicken burger en ook een aardige bezorger. De meeste reviews kloppen dus helemaal niet!