HAPPY BURGER HOUSE

Recentebeoordeling


3 sterren uit 70 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Happy burger house. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 23:32 Extreem slecht eerste keer koud en tweede keer ook koud 3 uur gewacht ik bestel hier nooit meer heel slecht deze zaak 2 keer achter elkaar koud
16 jun 2024 om 20:50 Eten kwam na 2 uur pas aan. De kip van de burger was mega dik en taai kon er niet doorheen bijten.
2 jun 2024 om 19:40 Eten was wel goed maar ze kwamen 1,5 u later pas met t eten, we hadden nog gebeld zeggen ze 15 min eindstand duurde t nog 45 min
2 jun 2024 om 0:12 We hebben te weinig patat gekregen en het was niet lekker. Zat 0 zout op en hebben ook geen saus gekregen
29 mei 2024 om 23:12 Superrr lekkere burgers. Ik heb de cheeseburger beef geprobeerd. Het was heel erg lekker, heb echt zitten smullen. Dus ik zal zeker vaker bestellen hier !! Echt een aanrader, top !
29 mei 2024 om 3:02 Las de vorige reviews en dacht misschien beter ergens anders bestellen maar tot verbazing was het hartstikke lekker, zeer lekkere burgers vooral de crispy chicken burger en ook een aardige bezorger. De meeste reviews kloppen dus helemaal niet!
28 mei 2024 om 20:38 Besteld om 15:50 voor 17:45….. eten kwam om 18:30 en veelste koud….
28 mei 2024 om 20:35 Ik bestelde en las daarna de reviews en schrok een beetje. Toen het eten uiteindelijk na ongeveer 70 minuten aankwam was de burger niet super warm, maar ook niet koud. Het eten smaakte goed. Al met al prima. Voor herhaling vatbaar.
28 mei 2024 om 18:47 Geen eten gehad en dan bel je wordt er gezegd is onderweg ben nu 2 uur verder en thuisbezorgd vraagt hoe het eten was. Ja geen idee nooit gehad.
19 mei 2024 om 8:41 Het eten was prima. Een vriendelijke bezorger.
19 mei 2024 om 5:27 Eten is niet bezorgd. Ik heb eerder besteld en was tevreden over het eten vandaar deze bestelling. Hoop dat we dit kunnen oplossen.
14 mei 2024 om 7:18 Ze waren de drinken vergeten maar zijn niet terug gekomen en heb ook niks meer gehoord!